Ornament 4.jpg

BOŽIČKOVA SESTRA FREDRIIKKA

Hei. Moje ime je Fredriikka in Božiček je moj najstarejši brat. Tako kot on, tudi jaz prihajam iz hladnega severa. Imam hčerko  Tuuli, ki vedno in povsod potuje z menoj. Tuuli v našem jeziku pomeni veter. 

Obožujem kuhanje, vrtnarjenje, gobarjenje, vlaganje in pravljice vseh vrst. Moja najljubša žival je severni jelen, dežela pa Slovenija.

Ornament 2b.jpg

Kdo smo

ALABASTER in FRED

Ornament Snezinke 1.jpg
Ornament Snezinke 1.jpg
Alabaster web 2.png

Midva sva Alabaster in Fred. Pravijo, da sva daleč naokoli,  najbolj zabavna, hitra, spretna, ustvarjalna in izredno natančna Božičkova palčka. Najina naloga je, da prebereva vsa čudovita pisma otrok v vseh jezikih in da željena darila pravilno razporediva.                 Poučujeva Finščino in obožujeva modelirne balone. Najina najljubša hrana so Božičkovi piškoti, žival pa jelenček Rudolf.

Ornament 2c.jpg

Palčici JINGLE in BELLA 

Naju že dobro poznate, saj sva vaši zvesti plesni prijateljici. Že ob rojstvu sva bili najbolj živahni dojenčici, ki sta ob predvajanju glasbe, bili še posebej razigrani. Prav nič čudnega potemtakem ni bilo, da sva takoj ko sva shodili, tudi že plesali. Vsak teden do Božiča  bova za vas, dragi otroci,  pripravili po eno pesem, na katero se boste skupaj z nama naučili plesnih korakov. Le to boste zaplesali brž, ko boste ob prihodu Miklavža ali Božička zaslišali glasbo. 

Obožujeva čokoladne razpokančke in potovanja. Nakupovanje pa je najina strast.

Plesalki web 2.png
FREDRIIKKA web 3 .png